Ben jij de ervaren collega die opzoek is naar een leuk team? Word jij enthousiast van een dynamische werkomgeving en heb jij de interesse om ingewikkelde casussen onder handen te nemen? Heb jij al een aantal jaar gewerkt in deze functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou om ons cardiodevice team te versterken! (KLIK)

De functie

Je draagt zorg voor alle aspecten die nodig zijn voor het goed functioneren van de ICD of pacemaker. Dit bevat de controle, optimalisatie, implantatie en waarborging van de gezondheid van de patiënt. Jij bent het eerst aanspreekpunt tijdens de poli controle en samen met de elektrofysioloog zorgen jullie voor de meest optimale behandeling met in acht neming van de klachten/wensen van de patiënt. Daarnaast assisteer je bij de implantatie op de Hartkatheterisatie kamer met een team van verpleegkundigen en zal je bereikbaarheidsdiensten gaan draaien. In het UMC Utrecht hebben we een grote populatie ICD/pacemaker patiënten met verschillend onderliggend lijden. Wij bieden alle therapeutische mogelijkheden aan op het gebied van hartritmestoornissen. Zelfstandig implanteren en controleren wij CRT-D’s, ICD’s, S-ICD’s, CRT-P’s, pacemakers en looprecorders.

Je profiel

Je hebt het diploma Hartfunctielaborant specialisatie cardio-implantaten (of de retrograde erkenning) van de LOI en Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laboranten (SBHFL) Bezit van het EHRA certificaat is gewenst, dient dan wel binnen 2 jaar behaald te worden. Je bent leergierig en volgt graag in- en externe trainingen om bij te blijven in het vak. Ook beheers je het Engels in woord en geschrift.

De afdeling

De kernactiviteiten van de afdeling Hartkatheterisatie zijn interventiecardiologie, elektrofysiologisch onderzoek en behandeling, percutane implantaties van hartkleppen, device cardiologie, harttransplantatie, en onderzoek en behandeling van volwassenen met aangeboren hartafwijkingen. Je gaat werken in het cardiodevice team. Dit is een team die jong van geest is en bestaat uit zes medewerkers met verschillende achtergronden en verschillende jaren van ervaringen en kennis.

———————————————————————————————————-

Wij bieden

Voor deze 50-100%-functie bedraagt het salaris maximaal € 4.782 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Als je het EHRA/IBHRE examen nog moet afleggen worden de kosten hiervoor vergoed door de werkgever.  Het gaat om een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract.

Informatie en sollicitatie                                                   

Voor nadere informatie overde vacature (2022/231) , de afdeling en je sollicitatie verwijzen wij je graag naar werkenbijumcutrecht.nl. Voor overige vragen neemt contact op met afdelingshoofd HCK Ilja Saïd 088-75 561 67.